mercedes_benz_eqv_1600x800_11

EQV
100% elektrisk

mercedes_benz_eqv_1600x800_16

EQV
100% elektrisk

mercedes_benz_eqv_1400x900_13

Oplev fremtidens MPV allerede i dag.

En fuldelektrisk MPV, som kan designes, udstyres og indrettes nøjagtigt som du ønsker det, og som samtidig leverer køreglæde, imponerende præstationer og lang rækkevidde. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Det er den ny EQV. Kig forbi én af vores forhandlere og oplev selv fremtidens elektriske mobilitet for op til 8 personer.

mercedes_benz_eqv_1600x800_02

Standardudstyret til EQV.

Komfortabel i alle situationer.

Udvalgt standardudstyr til EQV

 • MBUX – Mercedes-Benz User Experience
  Giver dig en individuelt tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer, touchpad og touchscreen til indstilling af eksempelvis navigation og andre personaliserede tjenester.
 • Fuldautomatisk klimaanlæg med ekstra klimaanlæg bag
  Anlægget tager højde for ydre faktorer som eksempelvis luftfugtighed og solstrålernes intensitet. Aktive støv- og kulfiltre holder luften i kabinen ren og frisk.
 • Pre Climate Control
  Indstil temperaturen i kabinen på forhånd via Mercedes me App’en på din smartphone. Praktisk på de varme sommerdage og uundværligt til de kolde vintermorgener.
 • LED Intelligent Light forlygter
  Intelligent lygteteknologi, der lyser vejen optimalt op i alle situationer og automatisk blænder ned eller lyser uden om mod- og medkørende trafik.
 • 6 individuelle sæder med armlæn
  Individualiseret komfort i LUGARNO læder for op til seks personer.
 • EASY-PACK el-bagklap med flip-vindue
  Den fuldautomatiske bagklap aktiveres ved et tryk på en knap – enten direkte på bagklappen, i kabinen eller via nøglen. Flip-vinduet gør det ekstra nemt at få adgang til bagagerummet.
 • Blindvinkel, vejbane- og trafikskilteassistent
  Sikkerhed på højt niveau med assistentsystemer, der hjælper med at holde overblikket på motorvejen såvel som i byen.
 • Parkeringspakke med bakkamera samt parkeringssensor for og bag
  Letter parkeringen, selv når pladsen er lille.
 • Active Brake Assist
  Den aktive bremseassistent er konstant opmærksom og kan hjælpe med at forhindre alvorlige ulykker som følge af for kort afstand eller uopmærksomhed. Systemet advarer visuelt og akustisk mod en truende kollision. Hvis du herefter bremser for lidt, griber systemet ind med situationstilpasset bremsehjælp.
 • Multifunktionsrat i læder
  Lækkert læderrat, som hænderne ikke glider på. Alle vigtige funktioner ved fingerspidserne, så man ikke skal slippe rattet under kørsel. F.eks. radio/musik, tlf, evt. fartpilot mm.