GLC Coupe webfoto_1600x800_6

Individuel,
kvalitetsbetonet og moderne.

GLC Coupe webfoto_700x450_14

Plads til dit velbefindende.

Kraftfuld karakter eller sportslig elegance? Den ny GLC Coupé repræsenterer næste niveau i tidens mest populære biltyper. De er suveræne at køre på oplevelse i. Kig forbi og oplev en prøvetur, der åbner din øjne for nye muligheder.

GLC Coupe webfoto_1600x800_1

Standardudstyr til
GLC Coupé.

En bil som forstår dit mindste vink.

Et af højdepunkterne er det fascinerende, moderne betjeningssystem, MBUX, som er baseret på kunstig intelligens, og som dag for dag indstiller sig mere og mere præcist efter dine behov. MBUX betjenes med stemme, håndbevægelser eller touchpad, så det er ikke forkert at sige, at bilen bogstavelig talt forstår dit mindste vink. Hver eneste dag lærer systemet dig lidt bedre at kende og registrerer eksempelvis din yndlingsmusik og husker vejen til jobbet, så det automatisk kan vælge den rigtige radiostation eller vise en hurtigere vej, hvis der er kø på dine normale ruter. Resten af standardudstyret er ikke mindre imponerende.

 • MBUX, Mercedes-Benz User Experience
  Giver dig en individuelt tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer, touchpad og touchscreen til indstilling af eksempelvis navigation og andre personaliserede tjenester.
 • Fuldautomatisk klimaanlæg
  THERMOTRONIC med individuel indstilling for fører og forsædepassager. Anlægget tager højde for ydre faktorer som eksempelvis luftfugtighed og solstrålernes intensitet. Aktive støv- og kulfiltre holder luften i kabinen ren og frisk.
 • Digital instrumentering
  Den 7″ store digitale instrumentering og det 10,25″store multimediadisplay er designet, så de synes at svæve let over instrumentpanelet. Betjen multimediadisplay og bilen via rattet, touchpad eller for første gang nogensinde via touchscreen-muligheden.
 • LED High Performance forlygter
  Giver mere sikkerhed i mørket via en bred, optimal fordeling af lyset, tågelygtefunktion, lavt energiforbrug og en lysfarve, der minder om dagslys.
 • EASY-PACK el-bagklap
  For at lette på- og aflæsning i bagagerummet kan EASY-PACK el-bagklap åbnes og lukkes ganske nemt med en elmotor, der aktiveres ved et tryk på en knap.
 • LINGUATRONIC
  Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller den hurtigste vej hjem? Det starter med to ord: “Hey Mercedes”. Tal til GLC, og den lytter – og reagerer (taler kun engelsk).
 • Parkeringspakke med bakkamera samt parkeringssensor for og bag
  Letter parkeringen, selv når pladsen er lille.
 • KEYLESS-GO startfunktion
  Mulighed for at starte bilen unden brug af nøglen. Ved knapaktivering samt tryk på bremsen startes bilen.
 • Active Brake Assist
  Den aktive bremseassistent er konstant opmærksom og kan hjælpe med at forhindre alvorlige ulykker som følge af for kort afstand eller uopmærksomhed. Systemet advarer visuelt og akustisk mod en truende kollision. Hvis du herefter bremser for lidt, griber systemet ind med situationstilpasset bremsehjælp.
 • Kølergrill i krom