mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_1600x800_02

Mere opmærksomhed.
E-Klasse stationcar.

Tjek priser på ekstraudstyr
mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_all_terrain_1600x800_01

Mere frihed med
E-Klasse All-Terrain.

Se video
mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_1600x800_01

Innovationer og
udstyr.

Tjek standardudstyr
mercedes_benz_business_solutions_c_klasse_all_terrain_700x450_01

Plads til nye eventyr.

Den ny E-Klasse stationcar repræsenterer et stort spring ind i fremtiden, og med introduktionen af den ny Mercedes E-Klasse All-Terrain bliver der også plads til nye eventyr. E-Klasse All-Terrains eventyrlyst er ikke et blot et design, det er en livsstil.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_02

Innovationer og udstyr.

E-Klasse stationcar er mere opmærksom end nogen anden serieproduceret bil. De mange innovationer og opfindelser overvåger og hjælper med til at gribe ind over for uønskede situationer, og udstyrslisten er omfattende. Desuden får du luksusklassens største bagagerum – op til 1.820 liter.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_03

Ekstraudstyr til din E-Klasse.

Du kan gøre din Mercedes E-Klasse stationcar endnu mere din egen. F.eks. med COMAND Online, som gør kørslen mere sikker og holder dig connected samt KEYLESS-GO startfunktion. Og med ekstraudstyrskonfiguratoren får du overblik over, hvad de mange lækre detaljer betyder for prisen.

mercedes_benz_business_solutions_e_klasse_stationcar_700x450_04

Show me. Don't tell me.

E-Klasse stationcar er ikke blot det sikreste sted på vejen, men også det behageligste. Det kan vi jo tale meget længe om, men hvorfor ikke opleve det selv? Book en prøvetur – og lad os så tales ved bagefter.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.