PrivatKøb

mercedes_benz_business_solutions_cla_1600x800_01

Portræt af
en rockstjerne.
CLA coupé.

Tjek priser på ekstraudstyr
mercedes_benz_business_solutions_cla_700x450_01

Masser af stjernestøv.

Med Mercedes CLA er det lykkedes at forene profilen i en moderne sedan med coupéens taglinje. Resultatet er en forrygende 4-dørs coupé, som med standardudstyr som sportssæder med integrerede nakkestøtter og 18″ letmetalfælge ganske enkelt er en ægte superstar!

mercedes_benz_business_solutions_cla_700x450_02

Endnu mere stjernestøv.

Du kan gøre din CLA endnu lækrere, f.eks. ved at få bilen leveret med Nightpakken med bl.a. mørktonede ruder bag, trimlister under og over vinduer i sort højglans, sorte sidespejle samt frontgitter med lameller i sort højglans. Tjek hvad ekstraudstyret betyder for prisen.

mercedes_benz_business_solutions_cla_700x450_03

Show. Don't tell.

Det helt rigtige indtryk af en superstar får du først, når du selv har mødt en. Mercedes CLA er klar – er du? Skal vi ikke lade det komme an på en prøve? Vælg en forhandler, book en prøvetur – og lad os så tales ved bagefter.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.