PrivatKøb

mercedes_benz_business_solutions_b_klasse_1600x800_01

B-Klassen. Til det bedste,
der ligger foran os.

Tjek priser på ekstraudstyr
mercedes_benz_business_solutions_b_klasse_700x450_01

Et ægte multitalent.

En aktiv livsstil kræver en fleksibel bil, og B-Klassen er klar. Med et bagagerum, der næppe findes magen til i denne klasse, er der plads til det meste, og med standardudstyr som f.eks. Parking Pilot med aktiv parkeringshjælp og THERMOTRONIC 2-zoners klimaanlæg øges brugsværdien.

mercedes_benz_business_solutions_b_klasse_700x450_02

Forkæl dig selv.

Standardudstyrslisten i B-Klassen er lang, men lidt ekstra forkælelse kan sagtens lade sig gøre. Med ekstraudstyrskonfiguratoren kan du hurtigt se, hvad det betyder for prisen, når du supplerer med LED- og Spejlpakken eller det lækre Harman/Kardon® Logic 7® surround soundsystem.

mercedes_benz_business_solutions_b_klasse_700x450_03

Show. Don't tell.

Mercedes-Benz B-Klasse er et ægte multitalent, når det handler om komfort, sikkerhed og køreegeneskaber. Dét har du sikkert hørt før om andre biler, så skal vi ikke bare lade det komme an på en prøve? Book en prøvetur – og lad os så tales ved bagefter.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.