PrivatKøb

MB_BS_B-klasse_1600x800_01

Den ny B-Klasse.
Plads til begejstring.

Tjek priser på ekstraudstyr
MB_BS_B-klasse_700x450_02

Et ægte multitalent.

Den ny B-Klasse er en teknologisk revolution forklædt som en bil. Udvalgt standardudstyr inkluderer LINGUATRONIC, MBUX Connect, Touchpad og vi kunne blive ved… LED High Performance forlygter, 17″ letmetalfælge, dobbelte afgangsrør, MB navigation, parkeringspakke med aktiv parkeringshjælp og det smukke og intuitive 10,25″ multimediedisplay. Og så videre og så videre. Fremtiden er her. Skal du med?

MB_BS_B-klasse_700x450_01

Forkæl dig selv.

Ingen tvivl om, at standardudstyret i den ny B-Klasse Advantage har sat barren enormt højt. Men når det er Mercedes, er der altid mulighed for at forkæle dig selv med lidt ekstra. Med ekstraudstyrskonfiguratoren kan du hurtigt se, hvad det betyder for prisen, når du supplerer med f.eks. AMG interiør/eksteriør, Head-up display eller Burmester® surround soundsystem.

MB_BS_B-klasse_700x450_03

Show. Don't tell.

Designet taler for sig selv med sine elegante og dynamiske linjer, men det er ikke hele historien. For selvom den ny B-Klasse ikke vil genopfinde det at køre bil, så vil den genopfinde, hvordan det føles: Tal med den, som du gør med en ven, og den reagerer. Kommunikation betyder at dele. Vi vil så gerne dele den ny B-Klasse med dig.

Jag tillåter att de uppgifter jag lämnar vid detta kontakttillfälle sparas och används av Daimler AG, Mercedes-Benz Sverige och lokala försäljare inom Mercedes-Benz försäljningsorganisation för att ge mig information och erbjudanden om produkter, tjänster och andra aktiviteter inom Daimler Group.