Archivnummer: 2015MBM00224

Mercedes A-Klasse.
Den første bil, der forstår dig.

Archivnummer: 2016_CARS_PICTURES00688

En veludstyret revolution.

A-Klassen er en teknologisk revolution forklædt som en bil. Udvalgt standardudstyr inkluderer LINGUATRONIC, Wifi hotspot, MBUX Connect, Touchpad, og vi kunne blive ved… LED High Performance forlygter, 17″ letmetalfælge, dobbelte afgangsrør, MB navigation, parkeringspakke med aktiv parkeringshjælp og det smukke og intuitive 10,25″ multimediedisplay. Og så videre og så videre. Fremtiden er her. Skal du med?

Archivnummer: 2016_CARS_PICTURES00688

Kan du heller ikke få nok af A-Klassen?

Ingen tvivl om, at standardudstyret i A-Klasse Advantage har sat barren enormt højt. Men når det er Mercedes, er der altid mulighed for at forkæle dig selv med lidt ekstra. Med ekstraudstyrskonfiguratoren kan du hurtigt se, hvad det betyder for prisen, når du supplerer med f.eks. AMG interiør/eksteriør, Head-up display eller Burmester® surround soundsystem.

Archivnummer: 2016_CARS_PICTURES00688

I en udstyrsklasse for sig selv.

Designet taler for sig selv med sine elegante og dynamiske linjer, men det er ikke hele historien. For selvom A-Klassen ikke vil genopfinde det at køre bil, så vil den genopfinde, hvordan det føles: Tal med den, som du gør med en ven, og den reagerer. Kommunikation betyder at dele. Vi vil så gerne dele A-Klassen med dig.