mercedes_benz_privatleasing_a_klasse_sedan_1600x800

A-Klasse sedan.
På dine betingelser.

mercedes_benz_a_klasse_sedan_1400x900_07-1400x800

En veludstyret revolution.

A-Klasse sedan er en teknologisk revolution forklædt som en bil. Udvalgt standardudstyr inkluderer LINGUATRONIC, Wifi hotspot, MBUX Connect, Touchpad… og Business som indeholder både Progressive og Advantagepakken med bl.a. LED High Performance forlygter, 17″ letmetalfælge, interiørlister i sort kulfiberlook, parkeringspakke med aktiv parkeringshjælp og det smukke og intuitive 10,25″ multimediedisplay? Fremtiden er her. Skal du med?

A-class-webfoto3_700x450

Kan du ikke få nok af den ny A-Klasse?

Ingen tvivl om, at standardudstyret i A-Klasse Advantage har sat barren enormt højt. Men når det er Mercedes, er der altid mulighed for at forkæle dig selv med lidt ekstra. Med ekstraudstyrskonfiguratoren kan du hurtigt se, hvad det betyder for prisen, når du supplerer med f.eks. AMG interiør/eksteriør, Head-up display eller Burmester® surround soundsystem.

mercedes_benz_a_klasse_sedan_1400x900_01-1400x800

I en udstyrsklasse for sig!

Designet taler for sig selv med sine elegante og dynamiske linjer, men det er ikke hele historien. For selvom A-Klasse sedan ikke vil genopfinde dét at køre bil, så vil den genopfinde, hvordan det føles: Tal med den, som du gør med en ven, og den reagerer. Kommunikation betyder at dele. Vi vil så gerne dele den ny A-Klasse sedan med dig. Så klik herunder…